Magster’s World

Lang geleden, paar jaar terug. Had ik een blog. Ik was pas gestopt met het ontkroesen van mijn haren en vond het fijn om een plek te hebben waar ik mijn “Turning Natural” Hair Journey kwijt kon. En na Blog-spot, blogger en rapidweaver kwam ik uiteindelijk op WordPress terecht. Helaas is er van die blog en mijn ervaringen tot die tijd niets meer over dan de herinnering. De blog werd te groot en het was onmogelijk om er een goede bruikbare backup van te maken. En nadat mijn account moest worden gereset bij WordPress raakte de informatie reddeloos verloren.

Ach ja… that’s Live.

Waar ik nu ben? Ik ben heerlijk kroes. Wat grijzer dan zo’n 13 jr geleden toen ik de blog startte. En superblij dat er geen chemische troep meer op mijn hoofd komt. (Op hier en na wat verzorgende haarproducten na 😉).

Wat gebruik ik nu?

Vroeger had ik staple-producten. Ook wel bekend als producten die je standaard in huis hebt. Daar tussen zaten de HolyGrails. Producten waar je ECHT niet zonder kon.

Als ik zeg vroeger…. ik begon als ProductJunkie in hart en nieren. En baby, dat ben ik nog steeds 😍.

Een PJ is iemand die elke product wat ze tegen komt wel wil proberen. Ondanks het hebben van staple-producten. Ondanks het hebben van HolyGrails. En zo heb ik eigenlijk vrij veel wel op mijn hoofd gehad. Qhemet Biologics, Taalijah Wahid, CurlJunkie, SheaMoisture, Andrelon, Palmers, Jane Carter, Mixed Chicks, As I am, SheaDo, en noem maar op.

Dit is op het moment mijn Staple! Mijn HolyGrail.